felsoiv
Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

Szálloda

 

hotelstar-180

 Örömmel köszönti Önt a Nimród**** Bioszálloda,Bioétterem és Biobolt!

 

                                                 02-05 MinosegiDij  EHQ logo

A Nimród**** Bioszálloda és Bioétterem elegáns belsővel, egészség- és vadászcentrikus berendezéssel, ínycsiklandó bioétel-különlegességekkel, 14 kétágyas szobával (ebből 1 akadálymentesített, 1 vadász szoba, 3 business és 9 standard) és 4 tágas lakosztállyal várja Kedves Vendégeit Karcag belvárosában, jól megközelíthető, csendes helyen. Szobáinkban 90 x 200cm méretű twin ágyak, Demko Feder ágymatracokkal biztosítják a zavartalan pihenést.

Mitől bio egy bioszálloda? A következő sorokból kiderül...

Elsőrendű a természetesség. A szállodába épített természetes építőanyagoknak (agyag, gipsz, kő, fa) köszönhetően az épület lélegzik!

Az épületbe belépve a vendégek a természetben érezhetik magukat, finomabbnál finomabb, egészséges bioételeket és italokat fogyaszthatnak,  egyedülálló választékból. Ehhez társul a négycsillagos szolgáltatások sora, méltóképpen a bioételek különleges minőségéhez. Úgy is mondhatnánk, hogy a bioétel wellness a gyomornak!

Szállodánk befogadóképessége maximálisan 46 fő szállóvendég. 18 szobánk mindegyike klimatizált, internettel és kábeltelevízióval, széffel, valamint minibárral felszerelt, dohányfüst-mentes.

 

  szalloda-kulso-kep

Viza weboldalra